top of page
 • Hvad koster musik til reception eller under maden?
  Prisen afhænger af antallet af musikere samt hvor lang tid du ønsker musikken skal vare. Du kan få musik under maden fra 4.000 kr. for en solopianist og op til 10.000+ kr. for en jazztrio eller akustisk kvartet. Der er næsten altid et godt tilbud at hente, hvis du skal have dækket et helt arrangement med musik - f.eks. et bryllup hvor du ønsker en sangerinde i kirken, en jazztrio til receptionen og et partyband eller DJ til festen.
 • Hvordan foregår betaling?
  Som udgangspunkt forudbetales et reservationsbeløb ved aftalens indgåelse. Det resterende beløb faktureres fra Sing Song Entertainment til dig med forfald 1 hverdag efter arrangementet. Sing Song Entertainment indberetter både moms og SKAT og det eneste du skal foretage dig er at betale fakturaen. Vi har stor forståelse for, at der kan være forskellige behov og politikker for dig eller din virksomhed. Derfor er vi meget fleksible ift. betalingsløsninger og vi kan sammen finde en løsning der giver mening for alle parter.
 • Hvordan foregår booking på singsong.dk?
  Booking hos Sing Song Entertainment er nemt. Det kan kortes ned til 3 korte skridt: 1. Du sender en forespørgsel på artisten/bandets profil Når du har fundet det musik du ønsker til dit arrangement benytter du knappen "Send en forespørgsel" på kunstnerens profil. Du udfylder kontaktformularen så præcist som muligt. 2. Du modtager et eller flere tilbud på musiker(e) Hvis du har ønsket en specifik musiker får du svar på om vedkommende er ledig og får et pristilbud på dine ønsker. Har du ikke valgt en specifik musiker, sender vi dig vores bedste bud på den/de musiker(e) der bedst kan løse opgaven. Tilbuddene er 100% uforpligtende og du kan frit vælge om du vil acceptere et af tilbuddene eller sige dem fra. 3. Du godkender tilbuddet Når du har godkendt tilbuddet fra os vil du modtage en kontrakt til underskrift samt en faktura på provisionsbeløbet. Når kontrakten er underskrevet og provisionsbeløbet betalt er bookingen godkendt og accepteret. Herefter skal du blot læne dig tilbage og nyde musikken.
 • Hvad koster et indslag med en sanger?
  Et indslag med en sanger er den perfekte gave - nemlig et minde for livet. Der er mange faktorer der spiller ind når sådan et indslag skal prissættes. Et indslag med en sanger/sangerinde koster typisk ml. 3-6.000 for et indslag på 1-4 sange. Herunder er et par tips til at holde prisen nede: 1. Vær fleksibel med tidspunktet for indslaget En sanger kan have flere jobs på samme dag og der kan derfor være et godt tilbud at hente, hvis du er fleksibel med tidspunktet. 2. Vælg sange der ligger indenfor sangerens repertoire Vores sangere og sangerinder har et stort bagkatalog af gode sange som de med glæde synger. Det er oftest billigst at vælge sange fra denne liste, da nye sangønsker kræver ekstra tid og derfor er dyrere. Hold dig dog ikke tilbage med at ønske sange - vores sangere er verdensmestre i at fortolke!
 • Kan I hjælpe med at vælge den bedste musiker til min fest?
  Ja, selvfølgelig! Vi forstår at det kan være svært at vælge mellem de mange dygtige musikere vi har håndplukket her på siden. Vi vil meget gerne tale sammen, og hjælpe med at finde den bedste musiker/band udfra dine ønsker. Giv os et kald på +45 22419767 og lad os tage en uforpligtende snak om dit event.
 • Hvad koster et partyband?
  Et partyband er den bedste og mest levende måde at sætte gang i festen på - uanset hvilken anledning der er tale om! Partybands findes i flere formater - trio, kvartet, kvintet og store orkestre med blæs, percussion og kor. Derfor er prisklassen også bred, alt efter hvad du ønsker. Ønsker du et liveband til at sætte gang i dansegulvet ligger prisen ml. 10-30.000 kr. I prisen ligger altid lyd og lys til ca. 100 mennesker.
 • Hvad hvis en musikerne bliver syge?
  Det sker heldigvis yderst sjældent! Skulle uheldet være ude, så stiller vi naturligvis klar med en løsning. Vores store netværk af kunstnere gør det næsten altid muligt at finde en afløser meget hurtigt. På den måde er dit arrangement sikret, hvis uheldet skulle være ude.
bottom of page