top of page
 • Hvad koster musik til reception eller under maden?
  Prisen afhænger af antallet af musikere samt hvor lang tid du ønsker musikken skal vare. Du kan få musik under maden fra 4-5.000 kr. for en solist og op til 10.000+ kr. for en jazztrio eller akustisk kvartet. Der er næsten altid et godt tilbud at hente, hvis du skal have dækket et helt arrangement med musik - f.eks. et bryllup hvor du ønsker en sangerinde i kirken, en duo til receptionen og et partyband til festen.
 • Hvordan foregår betaling?
  Beløbet faktureres til betaling senest 1 hverdag før optrædenen. Sing Song Entertainment indberetter både moms og SKAT og det eneste du skal foretage dig er at betale fakturaen. Vi har stor forståelse for, at der kan være forskellige behov og politikker for dig eller din virksomhed. Derfor er vi meget fleksible ift. betalingsløsninger og vi kan sammen finde en løsning der giver mening for alle parter.
 • Hvordan foregår booking på singsong.dk?
  Booking hos Sing Song Entertainment er nemt. Det kan kortes ned til 3 korte skridt: 1. Du sender en forespørgsel på artisten/bandets profil Når du har fundet det musik du ønsker til dit arrangement benytter du knappen "Send en forespørgsel" på kunstnerens profil. Du udfylder kontaktformularen så præcist som muligt. 2. Du modtager et eller flere tilbud på musiker(e) Hvis du har ønsket en specifik musiker får du svar på om vedkommende er ledig og får et pristilbud på dine ønsker. Har du ikke valgt en specifik musiker, sender vi dig vores bedste bud på den/de musiker(e) der bedst kan løse opgaven. Tilbuddene er 100% uforpligtende og du kan frit vælge om du vil acceptere et af tilbuddene eller sige dem fra. 3. Du godkender tilbuddet Når du har godkendt tilbuddet fra os vil du modtage en kontrakt til underskrift samt en faktura på provisionsbeløbet. Når kontrakten er underskrevet og provisionsbeløbet betalt er bookingen godkendt og accepteret. Herefter skal du blot læne dig tilbage og nyde musikken.
 • Er der kontrakt på aftalen?
  Ja - hos Sing Song Entertainment sætter vi stor ære i at overholde vores aftaler. Derfor udfærdiger vi altid en bindende kontrakt for at sikre, at alle parter får en god oplevelse. Kontrakten bliver altid sendt til gennemsyn af både kunde og artist, og derfor er alle indforstået med aftalen inden der underskrives.
 • Hvad koster en sanger til vielse eller indslag?
  Et indslag med en sanger er den perfekte gave - nemlig et minde for livet. Der er mange faktorer der spiller ind når sådan et indslag skal prissættes. Et indslag med en sanger/sangerinde koster typisk ml. 4-6.000 for et indslag på op til 3 sange. Herunder er et par tips til at holde prisen nede: 1. Vær fleksibel med tidspunktet for indslaget En sanger kan have flere jobs på samme dag og der kan derfor være et godt tilbud at hente, hvis du er fleksibel med tidspunktet. 2. Vælg sange der ligger indenfor sangerens repertoire Vores sangere og sangerinder har et stort bagkatalog af gode sange som de med glæde synger. Det er oftest billigst at vælge sange fra denne liste, da nye sangønsker kræver ekstra tid og derfor er dyrere. Hold dig dog ikke tilbage med at ønske sange - vores sangere er verdensmestre i at fortolke!
 • Hvad koster et partyband?
  Et partyband er den bedste og mest levende måde at sætte gang i festen på - uanset hvilken anledning der er tale om! Partybands findes i flere formater - trio, kvartet, kvintet og store orkestre med blæs, percussion og kor. Derfor er prisklassen også bred, alt efter hvad du ønsker. Ønsker du et liveband til at sætte gang i dansegulvet ligger prisen ml. 10-30.000 kr. I prisen ligger altid lyd og lys til ca. 100 mennesker.
 • Hvad hvis en musikerne bliver syge?
  Det sker heldigvis yderst sjældent! Skulle uheldet være ude, så gør vi naturligvis alt i vores magt for at finde en løsning. Vores store netværk af kunstnere gør det næsten altid muligt at finde en afløser meget hurtigt. På den måde er dit arrangement sikret, hvis uheldet skulle være ude. Såfremt det ikke er muligt at finde afløsning vil det fulde beløb naturligvis refunderes.
 • Hvem har vi kontakt med op til arrangementet?
  Gennem forløbet har I primært kontakt med en booker og kontaktperson fra Sing Song Entertainment. Vi sørger for kommunikationen til sangeren, musikeren eller bandet, så I blot skal læne jer tilbage og nyde optrædenen.
bottom of page