top of page

Vælg det perfekte festband til bryllup


Sangerinde til vielse

At vælge det rigtige festband til bryllup kan være en afgørende faktor for at skabe den perfekte fest. Et godt festband kan sætte gang i dansegulvet og sørge for en uforglemmelig oplevelse for både brudeparret og gæsterne. Men hvordan vælger men det helt rigtige festband til at runde den store dag af med et brag? Her er nogle tips til at finde det rigtige festband til bryllup.

Hvad koster et festband?

Prisen på et festband kan variere meget afhængigt af forskellige faktorer, såsom antal musikere, spilletid, transport, og dato. Man kan booke partybands i mange formater - lige fra trio og kvartet til større orkestre med blæsere, percussion og kor. Et festband typisk koste mellem 10.000 kr. og 25.000 kr. for 3x45 minutters underholdning.

Hvor lang tid spiller et festband?

Anbefalingen er at man booker bandet i 3 timer. Det anbefales at festbandet starter med at spille lige efter den traditionelle brudevals. De fleste festbands kan i øvrigt sagtens stå for at levere brudevalsen. Nogle bands foretrækker at spille 3x45 minutter og andre foretrækker 2x70 minutter. Det er helt op til jer, hvordan I ønsker sammensætningen skal være, men vores erfaring siger at færre pauser er bedst. Hvis festen skulle have mere liv efter de tre timers musik er der ofte mulighed for at tilkøbe ekstratid. Det aftales som regel indbyrdes med bandet på dagen.

Top 10 dansehits

Erfarne festbands har ofte et meget bredt repertoire. De har spillet til mange bryllupper, og fester i det hele taget, og er derfor eksperter i at sammensætte den helt rigtige sætliste. At vælge de rigtige dansehits kan være med til at sikre, at der er gang i dansegulvet hele aftenen. Her er en liste over de 10 bedste danske og engelske dansehits, som vil sætte stemningen og få folk op af stolene:

  1. Uptown Funk - Mark Ronson feat. Bruno Mars

  2. Kom Tilbage Nu - Danseorkestret

  3. Can't Stop The Feeling! - Justin Timberlake

  4. Den Jeg Elsker, Elsker Jeg - Søs Fenger / Thomas Helmig

  5. Happy - Pharrell Williams

  6. I Wanna Dance With Somebody - Whitney Houston

  7. Dancing Queen - ABBA

  8. Jeg Tager Imod - Thomas Helmig

  9. All My Love - Rocazino

  10. Tarzan Mama Mia - Kim Larsen

Disse sange er sikre valg til at fylde dansegulvet, men det er også en god idé at spørge bandet om deres anbefalinger og eventuelle specielle ønsker.

Hvordan booker man?

At booke et festband til bryllup på Sing Song Entertainment's hjemmeside er nemt. Man kan enten udfylde en bookingformular med navn, telefonnummer, dato, tid og sted for brylluppet, samt eventuelle specielle ønsker eller krav til musikken. Man kan også kontakte os direkte på mail eller telefon for en uforpligtende samtale om jeres ønsker og behov. Det er en god ide at booke festbandet i god tid for at undgå at miste det ønskede band til andre. Det er også en god idé at sørge for at nævne eventuelt tema for brylluppet, eller om man har særlige ønsker til sange eller lignende.


At booke det rigtige festband til bryllup er en vigtig beslutning, da musikken er med til at sætte stemningen og skabe en uforglemmelig oplevelse for brudeparret og gæsterne. Sing Song Entertainment tilbyder professionelle og håndplukkede festbands, som kan levere musikken til enhver festlig lejlighed. Ved at følge disse tips og bruge vores nemme og bekvemme bookingformular eller kontakte os direkte, kan man finde det perfekte festband til bryllup og sikre, at der er gang i dansegulvet hele aftenen. Se vores bands ved at klikke på knappen herunder.

Vi forstår godt, hvis det er svært at vælge mellem de mange dygtige bands. Derfor er I også meget velkommen til at kontakte os direkte på booking@singsong.dk eller på +45 22419767. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres ønsker.

114 visninger

Comentarios


bottom of page