top of page
Birthday Party_edited.jpg

MUSIK TIL FØDSELSDAG

Hold fødselsdag med manér!

Fødselsdag er ikke kun lig med, at man har været en tur rundt om solen siden sidste gang man havde fødselsdag. Det er en vigtig dag hvor man fejrer livet! Især de runde fødselsdage er specielle og ofte sættes der ekstra tryk på festlighederne, når der skal fejres rund fødselsdag. 

Underholdningen er vigtig til alle fester - det er nemlig den der sætter stemningen. Det gælder også til fødselsdagsfester. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rette musik til at sætte den hyggelige stemning under spisningen og til at sætte gang i danseskoene efter maden. 

Fødselsdag er også lig med gaver og du kan med fordel give fødselaren en gave der aldrig vil glemmes - nemlig en sanger til et indslag. 

Populære valg til fødselsdag

Der er stor forskel på hvordan man ønsker sin fest skal foregå. Derfor kan det også være svært at vælge den rette musiker/band til festen.

Herunder kan du se de populære valg som andre har valgt til deres fødselsdag. Hvis du har andre ideer eller tanker er du meget velkommen til at kontakte os ved at klikke her.


 

11062b_56fa273169f04eeea0809ac8350e3564~

INDSLAG MED SANGER

Book en sanger til at synge en sang der betyder noget for fødselaren. 

Partying_edited.jpg

GANG I DANSEGULVET

Book et festband til at spille op til dans efter maden.

Garden Wedding Table_edited.jpg

MUSIK UNDER MADEN

Book en solist, duo eller trio til at spille mens I spiser.

bottom of page