top of page

Vælg den perfekte sanger til vielse eller bryllupsfest


Sangerinde til vielse

At booke en sanger til et bryllup kan være en fantastisk måde at tilføje et personligt og følelsesladet præg til den store dag. Uanset om der ønskes en sanger til vielsen, receptionen eller middagen, kan det være en smuk og mindeværdig måde at skabe en unik og personlig atmosfære på. Det kan både være brudeparret der selv ønsker at personliggøre den store dag, men det kan også være venner eller familie der ønsker at give en sang i gave. I denne artikel vil vi kigge på, hvad det koster at booke en sanger, hvilke sange der er populære til bryllupper, om man må have en sanger i kirken, og om det er bedst med guitar eller klaver til.

Hvad koster en sanger?

Prisen på at booke en sanger til en vielse eller som indslag til bryllupfest varierer afhængigt af flere faktorer. Det kan være sangernes erfaring og popularitet, antallet af sange de skal synge, og tidspunkt for optræden.. Generelt set kan priserne for en professionel sanger til et bryllup ligge et sted mellem 4-6.000 kr. Det kan dog også både være billigere og dyrere. Her er et par tips til, hvordan prisen kan holdes så lav som muligt: 1. Vær fleksibel med tidspunktet for indslaget En sanger kan have flere jobs på samme dag og der kan derfor være et godt tilbud at hente, hvis du er fleksibel med tidspunktet.

2. Vælg sange der ligger indenfor sangerens repertoire

Vores sangere og sangerinder har et stort bagkatalog af gode sange som de med glæde synger. Det er oftest billigst at vælge sange fra denne liste, da nye sangønsker kræver ekstra tid og derfor er dyrere. Hold dig dog ikke tilbage med at ønske sange - vores sangere er verdensmestre i at fortolke!

Hvilke sange er populære til bryllup?

Sangvalget til vielse eller bryllupsfest er enormt personlig. Der findes dog sange som er ekstra populære til anledningen. Vi har samlet en liste over de 10 mest populære sange til vielsen eller som indslag til bryllupsfesten. 1. Lyse Nætter - Alberte Winding 2. Perfect - Ed Sheeran 3. Du Er - News 4. Hurtige Hænder - Minds Of 99 5. Shallow - Lady Gaga / Bradley Cooper 6. For Evigt - Volbeat 7. Can’t Help Falling In Love - Elvis Presley 8. Uden Forsvar - Marie Key 9. Hjem - Sanne Salomonsen 10. A Thousand Years - Christina Perri

Må man have en sanger i kirken?

Der er som udgangspunkt intet i vejen for at have en sanger eller sangerinde til at synge i kirken. Vi oplever oftest at præsterne og kirkens personale er meget imødekommende ift. brudeparrets ønsker. Det er dog vigtigt at overholde kirkens regler og respektere dens kulturelle og religiøse praksis. Det anbefales at tale med præsten på forhånd for at drøfte eventuelle bekymringer og planlægning af sangerens optræden. Det er også vigtigt at tænke på hvor meget sangeren eller sangerinden må fylde til ceremonien. I kirken er der oftest præludium, postludium og salmer. Det kan fint erstattes med andre sange sunget af en professionel sanger, men ofte er det en god idé med en blanding. Til borgerlige eller udendørs vielser er der sjældent musik tilknyttet og her kan det være en rigtig god idé med en sanger eller sangerinde som kan bidrage med den rette stemning.

Er det bedst med guitar eller klaver til?

Valget mellem guitar eller klaver afhænger af flere ting. For det første kan det være en smagssag for jer som brudepar, og her er det en rigtig god idé at lytte til sangernes videoer for at vurdere hvilke ønsker og præferencer man har. Dernæst kan der være et praktisk element. Til vielsen kan begge dele oftest lade sig gøre, da der vil være god tid til opstilling inden ceremonien går i gang. I kirken er der i øvrigt ofte et flygel eller el-klaver, som sangeren kan låne. Hvis man ønsker at booke en sanger til indslag vil vi oftest anbefaler en sanger eller sangerinde, der spiller guitar. Det holder overraskelsesmomentet størst, da sangeren kan have guitaren over skulderen og træde ind i lokalet i forbindelse med talen. En pianist vil enten skulle have klaver til rådighed i lokalet eller god tid til opstilling inden indslagets start. Begge ting kan dog lade sig gøre med den rette planlægning.

Hvordan booker man en sanger?

Hos Sing Song Entertainment er det let at booke en sanger eller sangerinde til vielse eller indslag. Hver sanger har sin egen profil, hvor man kan læse mere om deres repertoire, få en smagsprøve på deres talent og sende en forespørgsel. Når I har fundet jeres favoritsanger kan I sende en forespørgsel via bookingformularen på sangerens profil. Derefter sender vi et tilbud indenfor 24 timer. Vælger I at bekræfte tilbuddet sørger vi for alt det praktiske, så I blot skal koncentrere jer om at nyde sangene.

Vi forstår godt, hvis det er svært at vælge mellem de mange dygtige sangere. Derfor er I også meget velkommen til at kontakte os direkte på booking@singsong.dk eller på +45 22419767. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres ønsker.

433 visninger

Comments


bottom of page